Baden en douche overzicht

Baden & Douches

Baden & Douches

EKC Eindhoven voor baden en douches naar ieders wens

Voor de één is lekker wegdromen in heerlijk geurend schuim puur genieten, anderen geven weer de voorkeur aan een snelle verfrissende douche. De keuze voor baden en douches wordt voor een groot gedeelte bepaald door de mogelijkheden en indeling van uw badkamer. Daarnaast is de keuze voor baden en douches afhankelijk van heel persoonlijke voorkeuren. Voor zowel kinderen als volwassenen is een bad een fijne toevoeging voor uw badkamer maar over het algemeen heerst er in Nederland een sterke voorkeur voor douchen. Wat úw voorkeur ook geniet, baden en douches vindt u bij EKC in Eindhoven.

Baden bekijken in Eindhoven

De meest voorkomende basisvormen zijn rechthoekig, rond, halfrond, ovaal en zeshoekig. Maar andere variaties zijn eveneens verkrijgbaar. Deze zijn heel gemakkelijk in een lastige of afwijkende hoek, tegen de muur of diagonaal tussen twee hoeken te plaatsen.
De meeste baden zijn tegenwoordig van acryl (kunststof) en worden bijvoorbeeld vacuüm getrokken, dus juist in de rondingen wordt het materiaal dan dunner. Tussen acryl baden onderling zijn verschillen, zo schenken bepaalde fabrikanten meer aandacht aan het product met als gevolg een strakker en zwaarder eindresultaat. We leveren ook stalen baden van hoge kwaliteit en in uiteenlopende vormen. Plaatstaal heeft het voordeel dat er haast géén beweging in zit en dat heeft een gunstige invloed op de hechtwerking van kit. Bovendien wordt door de emaille afwerking een hele mooie kleurdiepte verkregen.

Douches bekijken in Eindhoven

Voordelen als het comfort van een royale ruimte, warm douchen en het besparen van water en energie spreken u zeker aan maar ook comfortabel schoonmaken kan uw keuze bepalen. Natuurlijk is ons assortiment helemaal up-to-date volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Onze showroom aan de Kanaaldijk Noord 27a - 29 te Eindhoven biedt de gelegenheid om onze collectie baden en douches eens op uw gemak te bekijken en misschien komt u wel op ideëen waar u voorheen nog niet aan gedacht had. Weet u wat u nodig heeft dan kunt u direct een offerte aanvragen voor uw baden en douches.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over baden en douches? Dan kunt u contact op nemen met onze vestiging in Eindhoven via 040 - 243 37 51 of het contactformulier invullen.

Vloertegels
vloertegels
Wandegels
wandtegels