Grohe-kraan-chrome

Kraan-van-Grohe

Voor kranen in alle uitvoeringen gaat u naar EKC Eindhoven

Een badkamer zonder kranen zult u niet snel tegen komen, ze zijn er de meest gebruikte onderdelen en doen meer dan alleen van water voorzien. Het zijn de blikvangers van de badkamer en zullen de totale uitstraling er van beinvloeden. Kranen komen in ontelbaar verschillende stijlen waarvan chroom de meest populaire afwerking is omdat het goed te combineren valt met diverse stijlen, makkelijk schoon is te maken en licht reflecteert. Maar ze moeten natuurlijk ook intensief gebruikt kunnen worden en goede kranen voor de badkamer zijn een investering voor vele jaren. Het binnenwerk van kranen bepaalt de uiteindelijke levensduur. Kranen worden ontelbare keren geopend en weer dichtgedraaid en niemand wil lekkende of spetterende kranen. Waar vroeger een leertje gebruikt werd als afdichting, is er nu keuze uit diverse kranen die veel minder gevoelig zijn voor kalk en dus minder onderhevig aan slijtage door kalkaanslag.

Maak de volgende overwegingen bij uw kranen keuze.
Houdt u van strak, minimalistisch, ultramodern of geeft u juist de voorkeur aan klassiek vormgegeven kranen? Onze collectie bestaat uit talloze modellen kranen die qua stijl op elkaar aansluiten.
De vorm van de wastafel of het bad is bepalend voor de keuze van het type kraan. Bij sommige baden of wastafels zijn de gaten al voorgeboord zodat je wel verplicht bent om een opbouwkraan (direct op de wastafel of de badrand) te nemen. Tweegreeps en ééngreeps mengkranen zijn gemakkelijk te bedienen en zijn de standaard.
Voor baden en de douches zijn kranen met ingebouwde thermostaat een aanrader (thermostaat kranen). Met één draai aan de (thermostaat) knop heeft het water altijd de gewenste temperatuur. Dat is makkelijk en veilig, zeker voor mensen met jonge kinderen. Veel moderne kranen zijn uitgerust met zogenaamde waterbegrenzers. Ze bieden hetzelfde comfort, maar u kunt met deze kranen veel water besparen.

Zoals u ziet zijn er vele soorten, maten en materialen en binnen het budget zal men dus een keuze moeten maken. Uiteraard staan onze experts voor u klaar in onze showroom aan de Kanaaldijk Noord 27a - 29 te Eindhoven om u van advies te voorzien. Weet u wat u nodig heeft dan kunt u direct een offerte aanvragen voor uw kranen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over kranen? Dan kunt u contact op nemen met onze vestiging in Eindhoven via 040 - 243 37 51 of het contactformulier invullen.

Inloopdouche
Inloopdouche
Toiletten
Toiletten